Selecteer een pagina

Beste kwaliteit

Al ons brood wordt bereid met de beste kwaliteit grondstoffen en met veel liefde en aandacht. Je denkt vast dat het bereiden van brood simpel is, maar juist in de eenvoud schuilt het verschil! Een lekker brood bakken kost tijd, vooral omdat het rijsproces heel belangrijk is en dit proces maakt het verschil tussen brood en lekker brood!

Zuurdesem

Voor zuurdesem brood nemen we de tijd. Zuurdesembrood begint met de beste ingrediënten. Daarna laten we het brood extra lang rijzen én rusten. Op die manier ontwikkelen de smaakstoffen zich goed. Dat ruik en proef je! De pure, ambachtelijke kwaliteit van vroeger, nu bij Brood BV.

E-nummervrij

Brood moet zo natuurlijk mogelijk zijn. Na veel testen zijn wij overgestapt op grondstoffen die E-nummervrij zijn. Het werken met E-nummervrije grondstoffen komt de eerlijkheid en de smaak van onze producten ten goede. Wel hebben wij daardoor onze rijstijden moeten verlengen, maar dat verlengt ook weer de houdbaarheid en het brood krijgt een betere smaak en structuur.

De bakkers van Brood BV: groots in klein werk

In de bakkerij werken 3 ambachtelijke bakkers die hun sporen wel verdiend hebben. Samen zijn ze goed voor 100 jaar bakkerij-ervaring. Elke dag opnieuw zijn ze al druk aan het werk als jij je nog even lekker omdraait. Met enthousiasme en overgave wordt elke dag gewerkt aan een onovertroffen kwaliteit van ons brood. De bakkers zitten vol met ideeën die we nog gaan vormgeven en ze en denken graag mee bij vragen van onze klanten.

Maatwerk:
speciaal brood

Naast vers ‘dagelijks’ brood bieden wij ook ‘speciaal’ brood aan en diverse taarten en cakes.

Brood dat zowel qua smaak als presentatie een onvergetelijke indruk achterlaat? Dat kan! Geheel afgestemd op jouw wensen kunnen wij een uniek brood ontwerpen. Van een ‘geheim’ receptuur en met een ‘eigen’ vorm. Uiteraard wordt ook ons speciale brood altijd bereid met verse, pure ingrediënten en op ambachtelijke wijze. Kom gerust langs om je ‘eigen’ brood te laten ontwerpen. Dat vinden we leuk!

Tosti’s, de nieuwe trend 

Een ‘eigen’ tosti waar je geen genoeg van krijgt? Laat ‘m door ons ontwerpen. Van heerlijk brood en een ‘geheim’ recept.

Speciale momenten…

…verdienen het om gevierd te worden. Bij een feestje hoort eten. We staan bekend om onze ouderwets lekkere taarten. Kijk in onze webshop en laat je inspireren door al het lekkers.

Bezorging op locatie

Het lekkerste brood en banket wordt dagelijks bij jou op locatie bezorgd. In principe bezorgen we alleen in regio ‘groot Amsterdam’, maar daar kan in overleg van afgeweken worden.

Contact

Telefoon

06 30058067

Adres

Sloterweg 350
1171 VJ Badhoevedorp-Amsterdam

KVK 11060288